graffiti-1

Hotel 3 Stele

HOTEL GRAFFITI BUCURESTI

Atractii Bucuresti

…Alegerea perfecta pentru business sau relaxare!

 Toate unitatile de cazare au acces gratuit la internet WI-FI, Tv LCD cu canale prin cablu, cutie de valori si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite .

  • Este usor sa calatoresti în Bucuresti. Reteaua de metrou este extinsa în tot orasul, poti apela la o companie de taximetre sau pur si simplu poti face o plimbare pe jos. Orasul este strabatut de la nord la sud de bulevarde spatioase, de la Arcul de Triumf pâna în Centrul Civic unde poti vizita impozanta cladire a Palatului Parlamentului, care se intersecteaza cu altele ce se desfasoara pe directia est – vest.
  • Calea Victoriei, care se afla în continuarea Soselei Kisseleff, este marginita de cladiri publice impozante: Muzeul National de Istorie si Palatul Postei, iar spre capatul sudic al bulevardului se afla parcul Cismigiu, un excelent spatiu de relaxare în mijlocul unui oras tumultos.
  • Bulevardul Magheru se întinde pe o directie paralela cu Calea Victoriei, iar pe toata lungimea lui poti gasi agentii ale companiilor aeriene, retele de magazine, cinematografe moderne.

Rezervari la telefon : 004021-231.79.79