graffiti-1

Hotel 3 Stele

HOTEL GRAFFITI BUCURESTI

Despre hotel

…Alegerea perfecta pentru business sau relaxare!

 Toate unitatile de cazare au acces gratuit la internet WI-FI, Tv LCD cu canale prin cablu, cutie de valori si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite .

  • GRAFFITI HOTEL deschis în martie 2007, are privilegiul de a fi pozitionat într-o zona centrala a Bucurestiului, încarcata de istorie si prezent, cu atmosfera specifica unei zone rezidentiale. Atmosfera inundata cândva de acordurile flasnetelor, ramâne astazi doar o protectie a nostalgiei. Brusc traversam într-o era în care se îmbina încântator arta, tehnica de ultima ora, socialul si mondenul. Aceasta este atmosfera pe care o poti întâlni la GRAFFITI HOTEL.
  • Combinatiile de culori si idei te surprind înca de la prima privire, îti creaza raspunsuri la întrebari nerostite vreodata. GRAFFITI HOTEL este un loc distinctiv, care se încadreaza în timp si spatiu împreuna cu tine.
  • Fiecare coltisor are o nota aparte, are un prezent efemer si se combina cu imaginatia fiecaruia. erviciile de calitate, confortul, atentia la detalii, personalizarea ofertei, fac din GRAFFITI HOTEL alegerea perfecta pentru business sau relaxare.

GRAFITTI HOTEL este un loc distinctiv, care se incadreaza in timp si spatiu cu tine.
GRAFFITI HOTEL deschis în martie 2007, are privilegiul de a fi pozitionat într-o zona centrala a Bucurestiului, încarcata de istorie si prezent, cu atmosfera specifica unei zone rezidentiale. Atmosfera inundata cândva de acordurile flasnetelor, ramâne astazi doar o protectie a nostalgiei

Testimoniale

Citeste pareri ale clientilor noastri.

Veronica S.

” Ma cazez  in mod frecvent la Hotel Graffiti si sunt f oarte multumita. Camerele single sunt excelente. Personalul este mereu la inaltime”

Marius & Alina L.

“Ne-am petrecut a 20-a aniversare la Hotel Graffiti in Bucuresti. Am fost surprinsi placut de acest hotel. Va recomandam cu incredere.”

Cosmin & Ana R.

“Am fost foarte multumiti de personalul si atmosfera de la acest hotel. Este foarte aproape de centru, si de acolo se poate vizita orice atractie turistica.”

Paul V.

“Vin de 3-4 ori pe an in Bucuresti si de fiecare data ma cazez la ei. Camerele sunt foarte primitoare, iar micul restaurant are o mancare super delicioasa.”

Rezervari la telefon : 004021-231.79.79