Hotel 23

Hotel 3 Stele

GRAFFITI HOTEL BUCURESTI

Despre hotel

…Alegerea perfecta pentru business sau relaxare!

 Toate unitatile de cazare au acces gratuit la internet WI-FI, Tv LCD cu canale prin cablu, cutie de valori si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite .

  • GRAFFITI HOTEL  are privilegiul de a fi pozitionat într-o zona centrala a Bucurestiului, încarcata de istorie si prezent, cu atmosfera specifica unei zone rezidentiale. Atmosfera inundata cândva de acordurile flasnetelor, ramâne astazi doar o protectie a nostalgiei. Brusc traversam într-o era în care se îmbina încântator arta, tehnica de ultima ora, socialul si mondenul. Aceasta este atmosfera pe care o poti întâlni la GRAFFITI HOTEL.
  • Combinatiile de culori si idei te surprind înca de la prima privire, îti creaza raspunsuri la întrebari nerostite vreodata. GRAFFITI HOTEL este un loc distinctiv, care se încadreaza în timp si spatiu împreuna cu tine.
  • Fiecare coltisor are o nota aparte, are un prezent efemer si se combina cu imaginatia fiecaruia. erviciile de calitate, confortul, atentia la detalii, personalizarea ofertei, fac din GRAFFITI HOTEL alegerea perfecta pentru business sau relaxare.

GRAFITTI HOTEL este un loc distinctiv, care se incadreaza in timp si spatiu cu tine.
GRAFFITI HOTEL , are privilegiul de a fi pozitionat într-o zona centrala a Bucurestiului, încarcata de istorie si prezent, cu atmosfera specifica unei zone rezidentiale. Atmosfera inundata cândva de acordurile flasnetelor, ramâne astazi doar o protectie a nostalgiei

Rezervari la telefon : 004021-231.79.79